Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 18, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Dumitru Barbu, posibil candidat PNL pentru Primăria Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Dumitru Barbu, posibil candidat PNL pentru Primăria Târgovişte 

Foto: soimuldambovitean.ro

PNL Dâmboviţa se pare că s-a decis cu cine a merge în alegerile pentru ocuparea fotoliului de primar al Târgoviştei. Se vehiculează intens numele arhitectului Dumitru Barbu. Sursele nu precizează dacă Barbu, fost membru PRM şi PSD, a intrat în oastea marelui partid liberal.

Dumitru Barbu este hârşit în ale administraţiei, în trecut îndeplinind funcţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, viceprimar al Târgoviştei şi, o scurtă perioadă de timp, arhitect şef al judeţului, post pe care l-a părăsit din cauza neînţelegerilor cu preşedintele Adrian Ţuţuianu.

Tot sursele noastre au precizat că mulţi liberali nu ar fi de acord cu această nominalizare întrucât Barbu nu va fi identificat cu PNL şi, oricum, a ieşit demult din memoria colectivă.

Se mai dădeau ca posibili candidaţi: actualul primar interimar Ciprian Prisăcaru; fostul prefect Iancu Caracota, ba chiar, din motive de siguranţă electorală, unii s-ar fi gândit şi la Gabriel Boriga – fost primar al Târgoviştei. Rămâne să aşteptăm poziţia oficială a organizaţiei PNL Dâmboviţa. Barbu nu a negat că va candida din partea unui partid.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Dumitru Barbu, posibil candidat PNL pentru Primăria Târgovişte

 1. liv

  http://adevarul.ro/locale/targoviste/presedintele-ordinului-arhitectilor-dumitru-barbu-despre-cele-mai-urate-cladiri-targoviste-1_548962c3448e03c0fda79717/index.html

  D0mnul arh. Barbu Dumitru a fost colaborator alaturi de arh. Florinel Seltea in realizarea celei mai urate cladiri din Targoviste- CAMERA DE COMERT- construita pe timpul primarului Bate- nerespectand principiile planului de urbanism( in zona find numai case)- o cladire care seamana mai mult a spital.
  Actual se mai construieste tot in zona Camerei de comert Targoviste, o Clinica pe mai multe etaje, care eraneaza casele din zona- pe autorizatia caror institutii?
  Targovistea acre nevoie de un primar gospodar, cu simt estetic, ca sa faca un oras mai vesel, mai verde si mai curat.

   

Adaugă un Comentariu

*