Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Dumitru Miculescu, arma supremă a liberalilor din judeţ

DÂMBOVIŢA: Dumitru Miculescu, arma supremă a liberalilor din judeţ 

dumitru miculescu

Ultimele mişcări din politica dâmboviţeană pare să creeze un echilibru pe această scenă dominată de PSD. Trecerea lui Dumitru Miculescu, fostul şef al UNPR Dâmboviţa, la PNL şi preluarea de către acesta a funcţiei de copreşedinte al organizaţiei, în locul lui Ludovic Orban, reaşează partidul pe o bază solidă. Practic, îi dublează forţa de acţiune, la care se mai adaugă şi componenta mediatică puternică de care dispune noul şef al PNL Dâmboviţa.

Dumitru Miculescu a demonstrat, în numai un an de zile, muncind în echipă, că poate să aducă o organizaţie politică slab cotată în primele trei de pe scena politică dâmboviţeană, atrăgând de partea sa primari şi consilieri locali, ba chiar capacitând simpatia unor edili PSD. Miculescu a reuşit să coaguleeze în jurul său o echipă puternică, cu oameni loiali şi dedicaţi, hotărâţi să câştige. A dovedit, ca şi în afaceri, că ştie să ajungă la rezultatul dorit. Tocmai urmărind aceste performanţe, conducerea centrală a PNL i-a propus lui Miculescu să intre în rândurile acestei formaţiuni politice.

După o analiză serioasă şi cu destule regrete, Miculescu a decis să se alăture PNL, un partid cu rezonanţă istorică, nume cu potenţial deosebit. Fostul preşedinte al UNPR Dâmboviţa nu a acceptat în ruptul capului o colaborare cu PSD, aşa cum i-a cerut conducerea centrală a partidului.

Miculescu a mulţumit celor pe care i-a avut alături în UNPR Dâmboviţa şi cu care a făcut o echipă tare. Este de la sine de înţeles că cei care au muncit politic lângă Dumitru Miculescu se vor regăsi în marele PNL de la Dâmboviţa.

„Astăzi, am fost validat de către BPN al PNL la conducerea PNL Dâmboviţa. Este o funcţie care mă onorează şi sunt convins că alături de echipa liberalilor dâmboviţeni, dar şi de echipa cu care m-am alăturat PNL, vom găsi un numitor comun şi o punte de legătură pentru a implementa un proiect politic menit să scoată din conul de umbră acest judeţ. Le mulţumesc colegilor liberali pentru încrederea acordată. Totodată, vreau să mulţumesc şi echipei din care până mai ieri am făcut parte şi cu care am hotărât, în majoritate covârşitoare, să întârim proiectul politic PNL Dâmboviţa. Vreau să le transmit şi adversarilor politici că indiferent de intoxicările şi diversiunile aruncate în spaţiul public, echipa PNL va merge, unită, pe drumul spre victorie în alegerile locale din 2016″, a precizat Dumitru Miculescu.

Campania electorală pentru alegerile locale se anunţă a fi una dură şi se va duce între PSD şi PNL. Edilii liberali din judeţul Dâmboviţa au primit cu bucurie intrarea lui Dumitru Miculescu în rândurile PNL, considerând că, din acest moment, PSD va avea o mare problemă în alegerile locale, dar şi în cele parlamentare din toamnă. Din câte se aude, Dumitru Miculescu ţinteşte funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Dumitru Miculescu, arma supremă a liberalilor din judeţ

  1. Wilhelm Tell

    Succes domnule Miculescu! Sper sa aduceti pe scena politica damboviteana oameni noi, vizionari, cinstiti si decisi. Sper sa scapati judetul de plaga rosie a PSD!

     
  2. Ana Pascu

    Asta doar daca toti cei ce s-au inrolat in UNPR se ghideaza dupa spiritul de turma. Daca o ia razna unul, nu trebuie sa se arunce in prapastie toti. Vom vedea cine n-are respect de sine.

     

Adaugă un Comentariu

*