Știri, Muntenia-Sud, România|joi, august 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: E vremea colindelor… Corala „Pro Musica” a susţinut un minirecital la Primăria Târgovişte

DÂMBOVIŢA: E vremea colindelor… Corala „Pro Musica” a susţinut un minirecital la Primăria Târgovişte 

corala pro musica

Corala „Pro Musica” a susţinut miercuri – 17 decembrie, în deschiderea şedinţei Consiliului Local Municipal Târgovişte, un mini concert de colinde. A fost un moment cu totul şi cu totul deosebit, de care s-au bucurat din plin toţi cei prezenţi în sala de şedinţe a Primăriei Târgovişte.

Corala „Pro Musica” are o activitate neîntreruptă de 135 de ani şi este alcătuită în prezent din cadre didactice, preoţi şi alţi iubitori ai muzicii. Unii dintre ei activează de peste 30 de ani ca membrii ai coralei.

Din 2009, prin hotărâre a Consiliului Local Municipal Târgovişte, Corala „Pro Musica” a fost afiliată casei de Cultură „I. Gh. Vasiliu” şi este dirijată de lect. univ. dr. Florin Badea.

Membrii coralei îşi desfăşoară activitatea pe bază de contract de voluntariat, iar administraţia locală a sprijinit de fiecare dată participarea la concursurile interne şi internaţionale de gen, de unde corul târgoviştean s-a întors cu premii importante.

Adaugă un Comentariu

*