Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, ianuarie 24, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIȚA: E vremea colindelor… Surprizele muzicale vin din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei

DÂMBOVIȚA: E vremea colindelor… Surprizele muzicale vin din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei 

concert de colinde arhiepiscopie

Membrii Cercului Științific ”Dăruind vei dobândi” din cadrul Facultății de Teologie și Științele Educației a Universității Valahia și cei ai Asociației Studenților Creștini Ortodocși din Târgoviște au susținut, luni – 15 decembrie, un program de colinde la Penitenciarul de Maximă Siguranță Margineni și la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Ţuicani din Moreni. În cadrul acestei instituții sunt îngrijiţi peste 125 de copii şi tineri cu handicap grav.

colinde 1

În contextul sărbătoririi Nașterii Mântuitorului Nostru Iisus Hristos, joi – 18 decembrie, de la ora 17:00, va avea loc la Clubul Studenților din Târgoviște Concertul de colinde susținut de către Seminarul Teologic “Sf. Ioan Gurã de Aur” şi Facultatea de Teologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universitãţii “Valahia” din Târgovişte. Intrarea va fi liberă.

Duminică – 21 decembrie, de la ora 18:00, Arhiepiscopia Târgoviștei va organiza, la Teatrul Municipal Tony Bulandra din Târgoviște, Concertul de colin de tradiționale românești. Evenimentul va fi susţinut de către Corala Catedralei Mitropolitane din Târgovişte şi Grupul Coral bărbătesc Valachia Christiana al Arhiepiscopiei Târgoviştei, ambele dirijate, de către maestrul Mihail Vlădăreanu. Îşi vor da concursul, de asemenea, şi doi solişti de la Opera Naţională din Bucureşti.

 

concert colinde teatru

Adaugă un Comentariu

*