Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, decembrie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Echipa ”FC Odobești” a câștigat Cupa Prieteniei Bergenbier la Târgoviște!

DÂMBOVIŢA: Echipa ”FC Odobești” a câștigat Cupa Prieteniei Bergenbier la Târgoviște! 

Cupa Bergenbier

24 de echipe s-au întrecut pe 4-6 aprilie în Cupa Prieteniei Bergenbier la fotbal din Târgoviște. Marea câștigătoare a fost echipa FC Odobești, care a trecut cu scorul de 2-1 de formația Celtic Târgoviște. Aceștia și-au asigurat prezența în Turneul Final de Est, unde vor lupta pentru un loc în Marea Finală de la Rio!

Weekendul trecut baza sportivă “Hooligans Pub” a devenit centrul fotbalistic al orașului Târgoviște, unde cele mai bune echipe de amatori au luat startul în Cupa Prieteniei Bergenbier. Cupa s-a desfășurat pe durata a trei zile, vineri, sâmbătă și duminică, iar fanii au fost aproape de jucătorii favoriți la fiecare meci.

Finala s-a jucat între FC Odobești și Celtic Târgoviște, iar în cele din urmă băieții de la FC Odobești au ieșit învingători cu scorul de 2-1, la finalul unui meci foarte strâns cu goluri și faze spectaculoase. FC Odobești vor reprezenta orașul Târgoviște în Turneul Final de Est (Bacău, 23-24 mai), unde cele mai bune 16 echipe din această parte a țării se vor lupta pentru un loc în Marea Finală de la Rio.

“Ne bucurăm că am participat la o competiție foarte bine organizată și corectă. Am avut emoții foarte mari având in vedere că în semifinale ne-am impus la loviturile de departajare. Cu toții sperăm la un rezultat cât se poate de bun la Bacău și anume o clasare in top patru. Suntem realiști că vom întâlni echipe bune și sperăm să ne calificăm la Rio”, au declarat fotbaliștii echipei FC Odobești.

Recompensa a fost pe măsură!

Pe lângă calificarea în Turneul Final de Est, jucătorii echipei FC Odobești au primit și un echipament complet în care să reprezinte orașul Târgoviște în marea confruntare de la Bacău. Finaliștii de la Celtic Târgoviște au primit și ei echipament sportiv ca să își amintească de Cupa Prieteniei Bergenbier de fiecare dată când vor mai juca fotbal.

Adaugă un Comentariu

*