Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Edilul de la Vlădeni, în vizorul ANI! Călin Marin şi-a angajat nevasta în Primărie

DÂMBOVIŢA: Edilul de la Vlădeni, în vizorul ANI! Călin Marin şi-a angajat nevasta în Primărie 

Foto: realitatea.net

Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă și penală de către Călin Marin, primar al comunei Vlădeni, din județul Dâmbovița.

Edilul a emis, în data de 23 mai 2014, o dispoziție privind numirea soției sale în funcția publică de execuție de inspector la Compartimentul Stare Civilă și Resurse Umane din cadrul Primăriei Vlădeni. De asemenea, Călin Marin a semnat documentele ce au stat la baza organizării concursului pentru ocuparea funcției publice de inspector în cadrul Compartimentului Stare Civilă și Resurse Umane.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, județul Dâmbovița, în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea de către Călin Marin a infracțiunii de conflict de interese.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare şi a depus la dosar un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare, informează Agenţia Naţională de Integritate.

Adaugă un Comentariu

*