Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Educaţie pentru viaţă şi cursuri de comunicare şi lucru în echipă, la bibliotecă!

DÂMBOVIŢA: Educaţie pentru viaţă şi cursuri de comunicare şi lucru în echipă, la bibliotecă! 

biblioteca ciocanesti

Bibliotecile din judeţul Dâmboviţa s-au transformat într-un spaţiu atractiv pentru tineri. Nu mai reprezintă doar un loc de unde poţi împrumuta o carte şi atât! Cu ajutorul unor proiecte finanţate din fonduri europene nerambursabile, în bibliotecile comunale se organizează activităţi atractive pentru „generaţia internetului”.

Vineri – 14 octombrie, de la ora 10:00, Biblioteca Mătăsaru va organiza o întâlnire cu elevii de clasa a VIII-a, sub genericul “Tinerii și Educația. Calea către viitorul pe care ni-l dorim”! Evenimentul va cuprinde o serie de activități de comunicare și lucru în echipă.

Miercuri – 19 noiembrie, de la ora 11:00, Biblioteca Orăşenească „Aurel Iordache” Găeşti va organiza evenimentul cu tema „Educația nonformală – educație pentru viață”.

Vineri – 28 noiembrie, de la ora 14:00, la Ciocăneşti va fi organizată sesiunea de formare „Animație socio-educativă la bibliotecă”. La acest eveniment vor participa elevi, părinți, bunici și cadre didactice din localitate.

„Începând cu această dată, copii cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani din comuna Ciocănești vor participa, timp de un an de zile, la activități gratuite care vor consta în: educație pentru viață, cursuri de comunicare și lucru în echipă, consiliere privind orientarea în carieră”, ne-a precizat Vlăduţ Andreescu – coordonator reţea – Asociaţia Tineri pentru Europa de Mâine.

Adaugă un Comentariu

*