Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Educaţie rutieră prin joacă! Cei mai buni elevi au fost premiaţi de poliţişti

DÂMBOVIŢA: Educaţie rutieră prin joacă! Cei mai buni elevi au fost premiaţi de poliţişti 

premiere concursuri politie 2

Muzeul Naţional al Poliţiei Române a găzduit, astăzi – 3 iunie, festivitatea de premiere a elevilor care s-au implicat în concursurile educative „Desenăm, ne jucăm, circulaţie învăţăm” şi „Poliţist la 13 ani”, organizate de către IPJ Dâmboviţa, în colaborare cu Inspectoratul şcolar şi Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”.

Concursul de desene pe teme rutiere a aliniat la start elevi din 24 de unităţi de învăţământ, fiind premiaţi 11 dintre aceştia, reprezentând şcolile: Diaconu Coresi din Fieni; Grigore Alexandrescu din Târgovişte; Şcoala Dărmăneşti; Liceul Udrea Băleanu din comuna Băleni; Şcoala Dora Dalles din Bucşani, Brătescu Voineşti şi Tudor Vladimirescu din Târgovişte.

După activitatea de premiere, echipajul Şcolii Coresi Târgovişte a desfăşurat o activitate demonstrativă de îndemânare cu bicicleta, evident cu respectarea regulilor de circulaţie.

În cadrul celui de-al doilea concurs – „Poliţist la 13 ani”, au fost premaite cinci eseuri, reprezentând şcolile Brătescu Voineşti din Târgovişte; Radu cel Mare din Găeşti şi Şcoala Gimnazială din comuna Vişineşti.

premiere concursuri politie 1 premiere concursuri politie 3 elevi coresi biciclete 2 elevi coresi biciclete 1

Adaugă un Comentariu

*