Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Electrocasnice furate, recuperate de poliţişti după trei săptămâni

DÂMBOVIŢA: Electrocasnice furate, recuperate de poliţişti după trei săptămâni 

arest ipj

Poliţiştii specializaţi in investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au probat activitatea infracţională a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani, toţi din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiuni de furt calificat.

În sarcina acestora, s-a reţinut că la data de 16 martie, au sustras din interiorul unei asociaţii bisericeşti catolice, mai multe electrocasnice.

„În urma percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza municipiului Târgovişte, au fost identificate bunurile sustrase, care ulterior au fost predate părţii vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a reuşit probarea a altor 2 infracţiuni de furt, comise de cei în cauză, în noaptea de 28/29 martie”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Totodată, a fost recuperată o bicicletă în valoare de 450 de lei, care a fost restituită persoanei vătămate.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă un Comentariu

*