Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Elena Udrea şi-a cumpărat podoabe din târgul meşterilor populari de la Târgovişte. FOTO

DÂMBOVIŢA: Elena Udrea şi-a cumpărat podoabe din târgul meşterilor populari de la Târgovişte. FOTO 

elena udrea 6

Elena Udrea a făcut astăzi, la Târgovişte, o baie de mulţime ca la carte, aşa cum scrie în manualele de propagandă politică, cu tot instrumentalul din dotare, evident cu zâmbet şi mult parfum.

Pe aleea principală a Parcului Mitropoliei, încărcată de standuri cu produse tradiţionale, Elena Udrea s-a simţit în lumea ei. I-a fost deosebit de uşor să comunice cu comercianţii, cu vizitatori. S-au făcut schimb de amabilităţi, poze, strângeri de mână, pupături, copii îmbrăţişaţi. Strategic, deputatul Gelu Vişan se afla câţiva metri în faţa Elenei Udrea pentru a-i domoli pe cei care ar fi avut intenţii de a strica atmosfera.

elena udrea 2Cert este că Elena Udrea a fost primită bine de târgovişteni. Candidata PMP pentru funcţia de preşedinte al României a achiziţionat de la meşterii populari câteva podoabe, a probat pălării, cingători tradiţionale, pe unele le-a primit chiar în dar.

Udrea s-a reîntâlnit în târg cu artizani veniţi la Târgovişte din alte zone ale ţării. A pus la gât şi o pereche de mărgele care asorta cu ţinuta. Momentul a fost haios, preşedinta PMP, i-a spus, glumeţ, comerciantei să fie atentă când îi dă oglinda, să nu se spargă, altfel, şapte ani nu se mai mărită. O urmăreşte ghinionul.

Alături i-a fost şi Adrian Rădulescu, preşedintele PMP Dâmboviţa, care a trebuit să facă faţă reproşurilor aduse de un cetăţean, nemulţumit de politica pe care a dus-o PDL pe când era la guvernare. Rădulescu s-a încins un pic, dar a făcut faţă situaţiei.

Elena Udrea a băut must, a mâncat cozonac unguresc şi a admirat arta tradiţional românească. Au fost destui cei care i-au urat să aibă baftă în alegeri. Optimiste, în general femeile. Bărbaţii priveau circumspect fiindu-le zânzănit orgoliul printr-o astfel de candidatură.

elena udrea 9 elena udrea 8 elena udrea 7 elena udrea 5 elena udrea 3 elena udrea 4 elena udrea 1

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Elena Udrea şi-a cumpărat podoabe din târgul meşterilor populari de la Târgovişte. FOTO

  1. Popescu Dorel

    Pai cum sa fie primita altfel Elena Udrea? Ca Santa Klaus Johannis, ca vamesul Bleaga, ca ortodoxul Ponua Naum, ca Baba Cloanta Macovei? A fost o demonstratie nearanjata de nimeni fiindca presedintele PMP are cea mai mare priza la public dintre politcienii romani…ceilalti candidati pentru Cotroceni n-ar avea darul si curajul sa dea piept cu oamanii simpli in locuri aglomerate decat insotiti de garzi de corp, de namile cu ceafa groasa…simpla aparitie a Elenei Udrea oriunde ar fi ea, trezeste oamenii din amorteala, ii face sa se simta bine, bagati cu sinceritate si naturalete in seama…felicitari, Elena Udrea, continua tot asa!!!

     

Adaugă un Comentariu

*