Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 2, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: În epoca tiparului electronic, târgoviştenii au la dispoziţie două librării iscusite!

DÂMBOVIŢA: În epoca tiparului electronic, târgoviştenii au la dispoziţie două librării iscusite! 

Libraria Fragilistic

Din 26 iunie, librăriile PROLIBRIS, centre de carte cu tradiție în Târgoviște, au devenit LIBRĂRIILE FRAGILISTIC. Reamenajate după un nou concept, cele două librării FRAGILISTIC, din Bulevardul Independenţei şi Bulevardul Mircea cel Bătrân, şi-au deschis porțile și cărțile pentru publicul târgoviștean.

Consultanții în vânzări, cu o experiență de peste 25 de ani în comerțul de carte, îi așteaptă pe cititori în cea mai plăcută atmosferă: printre cărți și jucării, unde iubitorii de lectură pot savura un ceai sau o cafea.

FRAGILISTIC este librăria iscusită, aproape de oameni, ce își propune să se implice activ în viața comunității, în şcoli şi evenimente culturale. Iscusinţa stă tocmai în puterea umană de a îmbunătăți și înfrumuseța viața, dând noi interpretări obiectelor, cuvintelor şi faptelor. Abordate cu prospețime și simplitate, ele sunt chiar materia primă a imaginației și creativității umane, sursă a misterului, poeziei și jocului în literatură și cultură, în general.

Mai mult decât o vastă selecție de cărți și papetărie, FRAGILISTIC reprezintă experiența unică și captivantă a cunoașterii. În epoca tiparului electronic, lectura cărții scrise rămâne, totuși, prima sursă de instruire și de cultivare a spiritului.

Adaugă un Comentariu

*