Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Eurocandidata PNL Adina Vălean, tur de forţă în judeţul Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Eurocandidata PNL Adina Vălean, tur de forţă în judeţul Dâmboviţa 

PNL 2

În ciuda vremii nefavorabile, liberalii dâmboviţeni şi-au continuat în forţă periplul electoral generat şi impus în mod democratic de alegerile europarlamentare. Staff-ul PNL, condus de preşedintele Mihai Volintiru, având ca invitat de onoare pe eurocandidata Adina Vălean, s-a aflat astăzi la Potlogi, Titu, Răcari şi Găeşti. O zi plină, în care liberalii de la vârful organizaţiei Dâmboviţa s-au întâlnit cu alegătorii, le-au comunicat cum doresc să schimbe în bine viaţa românilor, le-au prezentat atuurile, argumentele, voinţa.

Adina Vălean s-a arătat plăcut surprinsă de dezvoltarea economică a oraşului Titu, de perspectivele care apar la orizont şi care pot fi exploatate judicios, în interesul cetăţeanului prin politici economice şi sociale coerente, apropiate de ceea ce se întâmplă acum în Europa.

„Oportunităţile de aici, de la Titu, sunt exemplare, motivante pentru cei ca mine care, în politică, sprijină şi lucrează exclusiv pentru ceea ce înseamnă industrie europeană şi industrie românească”, a spus Adina Vălean.

Europarlamentara liberală a tradus şi cele trei noţiuni care compun mesajul de bază al campaniei electorale desfăşurate de către PNL: Prosperitate, Naţiune, Libertate.

„Prosperitate, pentru că România trebuie să se ridice la nivelul de trai şi la calitatea existentă în viaţa cetăţenilor europeni. Naţiune, pentru că trebuie să promovăm ceea ce are România mai bun, de la lucrurile tradiţionale la capitalul românesc. Trebuie să promovăm interesul României din punct de vedere economic. Libertate, pentru că libera circulaţie a românilor în interiorul spaţiului european şi pe piaţa muncii europene sunt deziderate pe care trebuie să le apărăm zi de zi”, a declarat Vălean.

PNL 3

Mihai Volintiru a fost dur şi ferm în mesaj. Atacuri precise la adresa PSD, a liderilor din judeţ ai Partidului Social Democrat, pe care îi consideră comunişti, oameni cu un comportament demn de anii 50. Volintiru crede că judeţul trebuie salvat din ghearele pesediştilor care vor totul. Liderul liberalilor a mai spus că social-democraţii se bazează mult pe votul persoanelor sărace, al asistaţilor sociali, al celor care trăiesc din ajutorul oferit de primării. În opinia preşedintelui PNL Dâmboviţa, amărâţii votează de frică, la comandă, sunt manipulaţi. Mihai Volintiru îşi pune speranţa şi în presa dâmboviţeană „care trebuie să arate faţa murdară, mizeriile pe care PSD se pregăteşte să le facă”.

Într-adevăr, o surpriză la Răcari! Sala de festivităţi a liceului din localitate s-a arătat a fi neîncăpătoare pentru simpatizanţii PNL veniţi să asculte oferta electorală. Apariţia liderilor PNL a fost aplaudată îndelung. În sală, în calitate de gazdă, invitat şi, cu siguranţă, în viitor, membru PNL, s-a aflat primarul Marius Caraveţeanu. În discursul său, edilul oraşului Răcari i-a sfătuit pe concetăţenii săi să voteze cu dreapta.

PNL 1

Caraveţeanu nu a pierdut prilejul de a critica administraţia PSD care s-a opus cu toate forţele dezvoltării sociale şi economice a oraşului Răcari, oprind aproape orice investiţie. În acelaşi timp, a mulţumit preşedintelui PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru, care i-a dat o mână de ajutor pentru derularea unor proiecte de interes local. Mesajul de final al primarului Caraveţeanu a fost unul explicit.

„Fie cu maşina sau pe bicicletă, este bine să ţii dreapta. Aşa că, dragii mei, când mergeţi acasă, ţineţi dreapta, ţineţi cu dreapta şi transmiteţi şi celor de acasă aceleaşi lucruri”.

Un mesaj entuziast, mobilizator a avut şi Gabriel Cioacă, purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa, care crede într-o revigorare a dreptei şi este convins că PNL va deveni în Dâmboviţa un partid puternic, care va echilibra întreaga scenă politică.

Adaugă un Comentariu

*