Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Execuţie în stil mafiot la Doiceşti! Poliţiştii l-au arestat pe unul dintre criminali

DÂMBOVIŢA: Execuţie în stil mafiot la Doiceşti! Poliţiştii l-au arestat pe unul dintre criminali 

crima doicesti 1

Poliţiştii dâmboviţeni l-au identificat şi prins pe unul dintre agresorii tânărului Cosmin Avram, din Doiceşti, executat în stil mafiot în luna aprilie 2014. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani,  I.F. din Aninoasa, care a fost depus în această după-amiază în arestul IPJ Dâmboviţa.

Reamintim cititorilor noştri că sătenii din Doiceşti au găsit pe un deal din apropierea caselor cadavrul tânărului de 27 de ani. Trupul era înţepat cu cuţitul, iar un picior fusese secţionat cel mai probabil cu o sabie.

CITEŞTE ŞI: „Execuţie în stil mafiot la Doiceşti! Un tânăr de 27 de ani a fost sfârtecat cu o sabie”

Vecinii îl vorbeau de bine pe Cosmin Avram, însă se pare că nici acesta nu a fost uşă de biserică. În ianuarie 2013, acesta fusese reţinut pentru posesie de droguri. L-a scăpat mama, care ar fi aruncat în sobă pacheţelele de cannabis. Unii vorbeau la momentul crimei că tânărul nu s-ar fi rupt de cercurile interlope şi că moartea i s-ar fi tras de la datorii neachitate. VOM REVENI.

Adaugă un Comentariu

*