Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Fabrica de ciment de la Fieni participă de 100 de ani la construirea României

DÂMBOVIŢA: Fabrica de ciment de la Fieni participă de 100 de ani la construirea României 

fieni 1

Carpatcement a aniversat alături de angajați un secol de la înființarea Fabricii de ciment din Fieni sub marca tradiţiei, performanţei, calităţii şi încrederii. Istoria celei mai vechi fabrici de ciment în funcțiune din România a început la Fieni în 1914. Atunci, datorită câtorva ingineri de excepție, care au putut să anticipeze și să răspundă provocărilor ivite într-o industrie abia apărută, au fost puse bazele unei fabrici ce avea să devină mai târziu un simbol al inovației și profesionalismului.

Cimentul produs la Fieni a participat la construcția României pe care o știm astăzi, reușind să scrie istoria acestei națiuni timp de un secol. Produsele durabile și de înaltă calitate oferite au fost utilizate la construcția celor mai semnificative simboluri naționale. Hotelul Intercontinental, Teatrul Național, Barajul de la Vidraru sunt doar câteva exemple din vasta experiență a fabricii.

Fabrica de la Fieni este așadar membră cu drepturi depline a grupului de branduri centenare din România ce au trecut cu brio testul rezistenței de-a lungul timpului.

Adaugă un Comentariu

*