Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Familia, ca o cetate! 50 de ani de căsnicie, model sublim pentru tinerii de astăzi

DÂMBOVIŢA: Familia, ca o cetate! 50 de ani de căsnicie, model sublim pentru tinerii de astăzi 

cupluri targoviste 3

Aşa cum este obiceiul, de „Zilele Cetăţii”, administraţia publică locală premiază cele mai longevive şi statornice cupluri de târgovişteni. Oameni pentru care încrederea, dragostea şi munca au reprezentat cărămizile solide, sigure, cu care şi-au înconjurat căsnicia, familia.

50 de ani de convieţuire neîntreruptă la bine şi la rău au sărbătorit, astăzi, într-un cadru festiv, 26 de cupluri din Târgovişte. Primarul interimar Ciprian Prisăcaru şi viceprimarul Cristian Stan au ţinut să îi felicite şi să îi premieze, simbolic, pentru acest merit greu de egalat în vremurile nesigure pe care le trăim.

cupluri targoviste 2

„Am fost cuprins de o profundă emoţie când v-am văzut astăzi aici. Este de acum o tradiţie la noi, la Târgovişte, ca de zilele oraşului să sărbătorim cuplurile de aur, pe cei care au reuşit să treacă peste bune, peste rele, peste clipele fericite sau mai puţin fericite din viaţă. De ce nu, poate mai furăm şi noi, cei tineri, din secretele trăinicei căsnicii a dumneavoastră”, a mărturisit Ciprian Prisăcaru.

Pe aceeaşi idee şi-a calat alocuţiunea şi viceprimarul Cristian Stan.

„Noi, cei din generaţiile tinere, ar trebui să medităm şi să facem totul pentru a ne creşte copiii într-un cadru familial propice. Să oferim şi urmaşilor noştri acest exemplu minunat”, a spus Cristian Stan.

Evenimentul s-a încheiat cu ciocnirea unei cupe de şampanie şi depănarea unor amintiri din tolba plină a unei căsnicii reuşite.

cupluri targoviste 1

cupluri de aur

Adaugă un Comentariu

*