Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Familia l-a dat dispărut, iar el rătăcea prin Bucureşti să-i treacă supărarea!

DÂMBOVIŢA: Familia l-a dat dispărut, iar el rătăcea prin Bucureşti să-i treacă supărarea! 

disparut corbii mari

Câutările, în cazul bărbatului de 47 de ani, din comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, dat dispărut, au încetat. Azi-noapte, omul a luat legătura cu soţia sa, căreia i-a spus că se află în Bucureşti şi urmează să vină acasă, să discute cu ea şi să-şi vadă copilul. Se pare că, supărat fiind, s-a hotărât să rătăcească prin ploaie şi a rămas fără baterie la telefon, astfel că nu a mai putut lua legătura cu ai săi.

CITEŞTE ŞI: L-aţi văzut pe acest bărbat? A plecat să vândă un cal şi nu s-a mai întors acasă!

Primarul Ionuţ Bănică ne-a declarat că nişte băieţi din localitate l-au văzut, aseară, în jurul orei 19:00, mergând pe jos către Bucureşti, pe marginea autostrăzii. În această dimineaţă, după ce a discutat şi cu familia bărbatului, l-a contactat telefonic pe Ionel Zanfir, care i-a precizat că urmează să ajungă acasă. Omul a plecat vineri spre Teleorman, să vândă un cal în târgul din Udeni şi nu s-a mai întors la domiciliu. Luni, familia a anunţat la Poliţie că a dispărut.

Adaugă un Comentariu

*