Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 9, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Femeile social-democrate strâng bani pentru o elevă bolnavă. Ajută şi tu!

DÂMBOVIŢA: Femeile social-democrate strâng bani pentru o elevă bolnavă. Ajută şi tu! 

claudia gilia

Sub genericul „Oamenii frumoşi merită lucruri frumoase!”, femeile social-democrate au organizat vineri, 11 aprilie, un spectacol deosebit la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte, cu participarea extraordinară a tenorului Vlad Miriţă. Evenimentul, pe lângă specificul de sărbătoare dedicată copiilor, a constituit şi un bun prilej pentru o acţiune umanitară, menită să aducă fericire unei eleve de clasa a XI-a de la Liceul Ion Heliade Rădulescu din Târgovişte. Florina suferă de hemipareză pe partea stângă şi cu toate acestea adolescenta face zilnic naveta de la Căprioru, comuna Tătărani.

„Vom încerca să adunăm cei 270 de milioane de lei necesari pentru operația Florinei. Social-democrația, prin menirea ei, înseamnă în primul rând solidaritate şi încredere. Prin urmare, în noi veți găsi întotdeauna prieteni adevărați și sinceri”, s-a exprimat Claudia Gilia – preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dâmboviţa.

Acţiunea doamnelor social-democrate a fost apreciată şi de liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

„Prezența dumeavoastră într-un număr atât de mare ne confirmă faptul că am gândit împreună o acțiune de succes și că, iată, și prin politică, putem face lucruri frumoase”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

DEOCAMDATĂ, BANII NECESARI PENTRU OPERAȚIA FLORINEI NU AU FOST ADUNAȚI. PRIN URMARE, CONTINUĂ COLECTAREA DE FONDURI. CEI CARE VOR SĂ O AJUTE PE ACEASTĂ ADOLESCENTĂ SUNT RUGAȚI SĂ CONTACTEZE ORGANIZAȚIA DE FEMEI A PSD DÂMBOVIȚA. NU UITAŢI: OAMENII FRUMOŞI MERITĂ LUCRURI FRUMOASE!

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Femeile social-democrate strâng bani pentru o elevă bolnavă. Ajută şi tu!

  1. Vintu

    IMPREUNA FACETI NUMAI LUCRURI URATE CARE IES RAND PE RAND LA VEALA. TUTUIANU LA PUISCARIE

     

Adaugă un Comentariu

*