Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Festival de dans la Târgovişte! Ce nu dă Consiliul Local, completează Tudorică Răducanu!

DÂMBOVIŢA: Festival de dans la Târgovişte! Ce nu dă Consiliul Local, completează Tudorică Răducanu! 

Răzvan Văduva (stânga) - Tudorică Răducanu (dreapta)

Consilierii locali PNL prezenţi la şedinţa ordinară a CLM Târgovişte au refuzat, astăzi, să aprobe acordarea sumei de 10.000 de lei, solicitată de coregrafii Gheorghe şi Răzvan Văduva pentru organizarea la Târgovişte a unui festival internaţional de dans, ajuns la cea de-a V-a ediţie.

Aleşii, care în multe alte situaţii au fost extrem de darnici, şi-au motivat decizia făcând referire la regulamentul în baza căruia se acordă finanţări nerambursabile de la bugetul local, deşi secretarul Consiliului Local – Cătălin Chiru Cristea a explicat că hotărârea vizează un parteneriat, ceea ce este cu totul altceva.

La rândul său, primarul interimar Cristian Daniel Stan a încercat să-şi convingă colegii, însă tot fără succes.

„Mi-e greu să înţeleg anumite puncte de vedere. Acelaşi Consiliu Local a alocat 400 de milioane de lei pentru un concurs de majorete şi, în momentul acesta, ne cramponăm la 100 de milioane. Data viitoare, voi veni cu 4-5 parteneriate aprobate fără discuţii. Eu susţin acest proiect. Cred că este oportun pentru oraş”, a spus Cristian Stan.

Respingerea prin vot a proiectului de hotărâre l-a enervat la culme pe consilierul Tudorică Răducanu de la Partida Romilor, care a decis în final să sponsorizeze în nume propriu festivalul de dans care urmează să se organizeze la Târgoivşte, în perioada 4-7 decembrie 2015.

„Am făcut atâtea prostii în Consiliul Local şi nu putem să dăm 10.000 de lei pentru a promova dansul, pentru a promova nişte tineri? Se poate aşa ceva? Domnule Văduva, să treceţi la mine la firmă, că vă dau eu banii aceştia pentru copii, dacă nu poate să-i dea Consiliul Local”, a declarat Tudorică Răducanu.

Adaugă un Comentariu

*