Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Finanţele Publice, întâlnire informativă cu contribuabilii

DÂMBOVIŢA: Finanţele Publice, întâlnire informativă cu contribuabilii 

finante publice dambovita 1

Miercuri, 11 ianuarie 2017, de la ora 10:00, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa organizează, la sediul instituţiei din Târgovişte, Calea Domnească, nr. 166 (zona 2 Brazi), prima întâlnire informativă din acest an. În discuţiile cu contribuabilii se va aborda următoarea tematică:
1. Obligaţiile fiscale generale de declarare şi de plată din luna ianuarie 2017
2. Noutăţile legislative fiscale
3. Aspecte sesizate în cadrul inspecţiilor fiscale
4. Cele mai interesante speţe dezbătute în ultima perioadă

Contribuabilii care doresc să primească, în timpul întâlnirii, clarificări cu privire la o anume problematică particulară din cadrul subiectelor prezentate, sunt rugaţi să trimită întrebarea în timp util (în vederea pregătirii răspunsului) pe adresa de e-mail catalin.dumitru.db@mfinante.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”

Important de ştiut!
Pentru obţinerea de informaţii suplimentare cu privire la o anume problematică fiscală vă recomandăm să consultaţi, în prealabil, informaţiile disponibile pe site-ul ANAF (www.anaf.ro). Astfel, accesând portalul ANAF pot fi găsite următoarele genuri de informaţii: legislaţie fiscală (Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală actualizate, împreună cu Normele metodologice date în aplicare), proceduri fiscale (ex. modalitatea de declarare on-line), ghiduri fiscale (ex. Ghidul pentru asociaţiile de proprietari), nomenclatoare (ex. Normele de venit agricol pe judeţe) şi multe alte informaţii fiscale de interes general. În situaţia în care totuşi nu reuşiţi să soluţionaţi în acest fel problematica fiscală, puteţi să ne transmiteţi un e-mail folosind formularul dedicat acestui scop, existent pe site, şi care poate fi accesat direct la adresa: https://www.anaf.ro/arondare/

Adaugă un Comentariu

*