Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Finanţiştii dezbat cu contribuabilii modificările formularului 088

DÂMBOVIŢA: Finanţiştii dezbat cu contribuabilii modificările formularului 088 

finante-dambovita k

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Dâmboviţa continuă seria de întâlniri cu contribuabilii. Marţi, 26 iulie, de la ora 10:00, la sediul instituţiei din Calea Domnească, zona Doi Brazi – Târgovişte, va avea loc dezbaterea având ca temă recenta modificare a formatului Declaraţiei 088 – „Declaraţie pe propria răspundere pentru evaluarea intenţiei şi a capacităţii de a desfăşura activităţi economice care implică operaţiuni din sfera TVA”.

Următoarea întâlnire se va derula miercuri, 3 august, la aceeaşi locaţie, având ca teme de discuţie: Obligaţii fiscale generale de declarare şi de plată din luna august 2016, noutăţile legislative fiscale, noul format al declaraţiei 394, serviciile electronice oferite de ANAF. Se va discuta şi despre cele mai interesante speţe din ultima perioadă.

Contribuabilii care doresc să primească, în timpul întâlnirii, clarificări la o anume problematică particulară din cadrul subiectelor prezentate, sunt rugaţi să trimită întrebarea în timp util, în vederea pregătirii răspunsului, pe adresa de email catalin.dumitrudb@mfinante.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”.

Adaugă un Comentariu

*