Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Fiul primarului de la Ludeşti, împuşcat la vânătoare, a fost condus pe ultimul drum!

DÂMBOVIŢA: Fiul primarului de la Ludeşti, împuşcat la vânătoare, a fost condus pe ultimul drum! 

victor dinca an

Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum, astăzi – 26 decembrie 2017, pe Victor Dincă, fiul primarului comunei Ludeşti, Laurenţiu Dincă. Tânărul de 31 de ani, asistent la o facultate din Bucureşti, tatăl unei fetiţe de câteva luni, apreciat în comunitate, a fost împuşcat accidental în timpul unei partide de vânătoare desfăşurate în ziua de 24 decembrie.

Tragedia s-a consumat în zona satului Miloşari, prin pădurile din spatele aşezării, unde mişună mistreţii. Fondul de vânătoare este administrat de Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Amatori Dâmboviţa. Victor Dincă a fost împuşcat mortal de paznicul de vânătoare din zonă. Se pare că bărbatul de 41 de ani a văzut cum se mişcă ceva într-un tufiş, a pus arma la ochi şi a tras. Lovitura a fost fatală pentru băiatul primarului, care a murit pe loc, alicele lovindu-l în piept.

inmormantare victor dinca 1

Astăzi, la înmormântare, sătenii vorbeau că paznicul de vânătoare, imediat după producerea nenorocirii, ar fi încercat să se sinucidă, fiind oprit în ultimul moment. La partida de vânătoare au participat opt bărbaţi. Ancheta la faţa locului s-a încheiat târziu în noapte. Paznicul de vânătoare este cercetat pentru omor din culpă.

Tragedia de la Ludeşti i-a determinat pe unii vânători din Dâmboviţa să recunoască faptul că, de multe ori, partidele de vânătoare nu sunt pregătite aşa cum ar trebui, nefiind respectate întru totul regulile esenţiale de protecţie. Mai spun aceştia că, deşi chefurile de fac după vânătoare, sunt destui cei care pornesc petrecerea înainte de a pleca în căutarea prăzii…

inmormantare victor dinca 2

Şi în Giurgiu, tot în Ajunul Crăciunului, o partidă de vânătoare s-a încheiat tragic, cu moartea unui bărbat. Între participanţi, se afla şi şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu, care s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiei. Potrivit Realitatea TV, poliţistul şi alte două persoane au plecat la vânătoare pe un lac din apropierea oraşului. La un moment dat, barca s-a răsturnat, iar unul dintre ocupanţi a murit înecat, trupul acestuia fiind găsit abia astăzi, de dimineaţă. Cei doi bărbaţi care au asistat la accident au fost supuşi alcooltestului, dovedindu-se că se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Adaugă un Comentariu

*