Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 12, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Fiul primarului de la Văcăreşti, numit director la Serviciul Judeţean de Pază

DÂMBOVIŢA: Fiul primarului de la Văcăreşti, numit director la Serviciul Judeţean de Pază 

razvan georgian stoica

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în trunit în această dimineaţă în şedinţă extraordinară de lucru, l-a numit director la Serviciul Public de Pază pe fiul primarului comunei Văcăreşti, pe perioada suspendării contractului de muncă al fostului director, Cătălin Rădulescu, ales, săptămâna trecută, viceprimar al municipiului Târgovişte.

Stoica Răvan Georgian, noul şef de la Serviciul Public Judeţean de Pază Dâmboviţa, a lucrat până acum ca jurist în cadrul Compartimentului Patrimoniu al Consiliului Judeţean Dâmboivţa. Potrivit declaraţiei de avere, deţine două hectare teren agricol, 2.200 mp teren intravilan în comuna Văcăreşti şi o casă de locuit în suprafaţă de 311 mp.

Stoica Răzvan Georgian conduce, conform aceluiaşi document, un autoturism Mercedes din 2007. Are un împrumut de 15.000 de lei la banca Transilvania, cu termen final de rambursare anul 2021. Ca angajat la Consiliul Judeţean Dâmboviţa a câştigat, în anul 2015, suma de 10.736 de lei.

Adaugă un Comentariu

*