Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Florin Cergan, 4 ani şi 8 luni pentru că a omorît trei oameni!

DÂMBOVIŢA: Florin Cergan, 4 ani şi 8 luni pentru că a omorît trei oameni! 

preot nicolae gheboaia k

Florin Cergan, fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, amândoi condamnaţi pentru fapte de corupţie, a primit o nouă lovitură! Fostul preot a fost condamnat definitiv pentru ucidere din culpă de către magistraţii de la Curtea de Apel Ploieşti, care au judecat apelul formulat împotriva sentinţei pronunţată de instanţa de fond. Florin Cergan a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

Pe 8 martie 2011, Florin Cergan a provocat un groaznic accident de circulaţie în Târgovişte, în zona Dealu Mare, în care şi-au pierdut viaţa trei persoane: preotul Nicolae Nicole din Gheboaia, soţia acestuia şi fiica lor. A scăpat cu viaţă băiatul soţilor Nicolae, doar pentru că nu se afla în maşină.

Dosarul a fost blocat în expertize până în momentul în care judecătoarea Cîrstoiu şi fiul acesteia au fost prinşi luând mită. Abia atunci, ancheta şi-a urmat cursul, iar Florin Cergan a fost trimis în judecată în 2014, adică după trei ani de la producerea tragediei. Pe 11 decembrie 2014, Cergan a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru ucidere din culpă.

În luna martie 2015, judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa s-au pronunţat şi în dosarul de corupţie al fostei judecătoare Veronica Cîrstoiu. Aceasta a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, trafic de influenţă, înşelăciune şi fals. La rândul său, Florin Cergan a primit 2 ani cu executare pentru complicitate la trafic de influenţă.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*