Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Flotanţii de la Butimanu îl bagă în sperieţi pe candidatul PSD

DÂMBOVIŢA: Flotanţii de la Butimanu îl bagă în sperieţi pe candidatul PSD 

gabriel olteanu

Gabriel Olteanu, viceprimarul comunei Butimanu şi candidat PSD pentru postul de edil al localităţii, a ajuns la disperare. De mai multă vreme, tânărul ales atrage atenţia autorităţilor statului, respectiv Poliţie şi Parchet, cu privire la o serie de ilegalităţi care se comit la Butimanu, fără să se ia vreo măsură.

La Parchetul Dâmboviţa, spune candidatul PSD, există două plângeri având drept cauză migraţia cetăţenilor din alte zone ale ţării către Butimanu, în preajma alegerilor. Ambele dosare ar fi ajuns pe masa de lucru a poliţiştilor din comună, dar nu au fost soluţionate.

„S-a început, în urmă cu trei săptâmâni, audierea unor rezidenţi, dar, din ceea ce am văzut, 90% sunt cei care au proprietăţi în Butimanu, care au fost de bună voie să-şi facă domiciliul acolo, unde au şi case. În rest, cazurile semnalate de mine, despre unele familii din Butimanu care au luat în spaţiu între trei şi zece persoane, nu sunt audiate”, spune, cu mâhnire, Gabriel Olteanu.

Mărturiseşte vicele că acum, la Butimanu, s-ar afla circa 300 de persoane cu domiciliu de flotant şi este convins că până la alegerile din 5 iunie vor fi 500, miza fiind influenţarea rezultatului scrutinului electoral.

Adaugă un Comentariu

*