Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu conduce PMP Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu conduce PMP Dâmboviţa 

PMP 4

De astăzi, 13 februarie, Adrian Rădulescu a preluat şefia Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa, după ce avocatul Adrian Chiţescu a făcut un pas înapoi, ca urmare a proiectelor profesionale în care este implicat, iar deputatul Florin Popescu a declinat propunerea de a fi preşedintele Organizaţiei, întrucât a fost desemnat şeful campaniei electorale PMP la nivel naţional.

Rădulescu va putea conta pe sprijinul preşedintelui executiv – Adrian Chiţescu şi pe cel al liderului Fundaţiei Mişcarea Populară – Iulian Brezeanu.

„Le mulţumesc partenerilor cu care voi construi ceva nou, indiferent de remarcile unora că nu poţi construi ceva nou cu oameni vechi. O să vedeţi că nu sunt oameni care migrează de la un partid la altul. Şi vă mai spun ceva. Nu sunt adeptul ideii «Minte-mă frumos»! În politică, trebuie implicare, dacă vrem să ne fie mai bine, trebuie să ne uităm ce fel de ţară lăsăm copiilor noştri. Trebuie efort, trebuie foarte multă muncă. Şi, chiar dacă timpul este scurt, vreau un scor bun în alegerile europarlamentare”, a precizat Adrian Rădulescu.

Deputatul Florin Popescu a dezvăluit că PMP Dâmboviţa are în momentul de faţă 400 de membri, însă, peste o lună, va avea cel puţin 3.000!

„Mulţi vor fi oameni care nu au făcut politică, mulţi vor fi dintre cei care au făcut politică performantă, dar vor fi şi foarte mulţi aleşi locali, de la PDL şi USL. Rămâne ca Adrian Ţuţuianu să-i găsească. Trebuie să facă şi el ceva, că anul acesta nu demarează niciun proiect nou din câte am citit. Vreau să fim a doua forţă politică din judeţul Dâmboviţa. Le spun de pe acum celor de la PSD că s-a terminat cu joaca, iar celor din PDL le cer să vină alături de noi în Opoziţie”, a precizat Florin Popescu.

Deputatul de Târgovişte a fost completat de proaspătul preşedinte PMP Dâmboviţa, care a declarat că va încerca să coopteze în echipă toţi primarii din judeţ.

Preşedintele executiv al PMP, Adrian Chiţescu, şi-a motivat decizia de a face un pas înapoi şi a vorbit apoi despre viitorul partidului.

„Cred că forţa noastră stă în echipă. Capitalul uman care a venit trebuie valorificat. Sper să vă uimim curând cu rezultatele ce le vom obţine la alegerile pentru Parlamentul European”, spune Adrian Chiţescu.

Adaugă un Comentariu

*