Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 21, 2019
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Fostul şef al Direcţiei Silvice Bucureşti, candidat pentru Primăria Tătărani

DÂMBOVIŢA: Fostul şef al Direcţiei Silvice Bucureşti, candidat pentru Primăria Tătărani 

dumitru voicu 1

Inginerul silvic Dumitru Voicu, proaspăt pensionar, este candidatul PNL pentru postul de primar al comunei Tătărani, din judeţul Dâmboviţa. După ce zeci de ani a activat în structurile de conducere ale Regiei Naţionale a Pădurilor, gestionara aurului verde românesc, Dumitru Voicu a decis să revină acasă şi să implice în problemele administraţiei locale.

Candidatul PNL îşi doreşte o campanie echilibrată, fără atacuri murdare, o campanie bazată dialog, pe idei şi proiecte. Dumitru Voicu este convins că în Tătărani se pot realiza mult mai multe lucruri bune pentu cetăţeni, pentru comunitate. Ştie că lupta în care s-a angajat va fi deosebit de grea, întrucât, de 25 de ani, la Tătărani a condus doar PSD-ul, iar, acum, electoratul trebuie determinat să aleagă un reprezentant al unui partid de dreapta.

Dumitru Voicu are convingerea că, dacă infrastructura locală, în totalitatea ei, va fi pusă la punct, respectiv: drumuri, apă, canal, gaze naturale, se creează un postament socio-economic solid, iar tinerii se vor întoarce acasă şi vor pune bazele unor activităţi economice în localitatea natală.

Adaugă un Comentariu

*