Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » DÂMBOVIŢA: Fostului stelist Rică Neaga îi place Urban Titu, fiindcă este o echipă organizată

DÂMBOVIŢA: Fostului stelist Rică Neaga îi place Urban Titu, fiindcă este o echipă organizată 

adrian_neagra_bradu k

Adrian Neaga a fost oaspetele de seamă al celor de la Urban Titu, în disputa amicală cu CS Mioveni. Acum antrenor al echipei Atletic Bradu, Neaga a venit să-i urmărească pe viu pe elevii lui Nicu Croitoru, având în vedere că cele două formaţii se vor duela în prima etapă a mini-returului.

După ce a „spionat” în detaliu Urbanul, tânărul tehnician argeşean a rămas impresionat de jocul dâmboviţenilor din partida cu Mioveni. De asemenea, Rică Neaga a considerat că lupta pentru promovare în seria C6 este una destul de strânsă, după ce Chindia, Argeşul şi Fortuna au arătat că sunt de valori apropiate.

Într-un interviu acordat colegilor de la sportdambovitean.ro, Rică Neaga a vorbit despre proiectele de viitor cu echipa din Bradu, despre jocul celor de la Urban Titu, dar şi despre Chindia Târgovişte, pe care o consideră favorită la promovare.

– Ce impresie v-a lăsat Urbanul?
– La prima vedere mi se pare o echipă bine organizată şi o trupă cu un bun potenţial fizic. În disputa cu Mioveni, jocul formaţiei din Titu a fost unul plăcut. În disputa cu noi, sper ca Urbanul să fie echipa pierzătoare.

– Aţi remarcat vreun jucător din echipa lui Nicu Croitoru?
– Nu, dar în schimb, am remarcat întreaga echipă.

– Ce obiectiv are Atletic Bradu în actualul sezon?
– Tinţa noastră princicipală este clasarea în primele şase locuri, pentru a putea evolua în play-off. De asemenea, ne mai dorim formarea unei echipe competitive, care să se poată bate sezonul următor la promovarea în Liga a II-a.

– Cum vedeţi lupta pentru promovare din seria C6?
– Va fi o luptă în trei, unde se vor duela de la egal la egal Chindia Târgovişte, Fortuna Câmpina şi SCM Piteşti. Cred, că într-o astfel de bătălie, foarte mult vor conta rezultatele directe dintre ele.

– Dintre cele trei, pe cine vedeţi principala favorită la urcarea în eşalonul secund?
– Până acum am văzut-o pe Chindia, dar foarte aproape de ea se află Piteşti, şi apoi Fortuna. Sincer să fiu nu am văzut echipa prahoveană la lucru, dar în schimb, am urmărit Argeşul, care mi s-a părut o contracandidată puternică pentru târgovişteni.

Adaugă un Comentariu

*