Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Furau conducte în văzul lumii, chiar la marginea drumului judeţean spre Moreni

DÂMBOVIŢA: Furau conducte în văzul lumii, chiar la marginea drumului judeţean spre Moreni 

furt conducte

Astăzi, 26 mai 2014, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe teritoriul localităţii Gura Ocniței, în apropierea DJ 720 Târgovişte-Moreni, a depistat două persoane în timp ce secționau cu ajutorul unui dispozitiv tip autogen o conductă metalică aparținând unei societăți comerciale.

În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, a reieşit faptul că cei doi bărbați cu vârsta între 30 și 35 ani au decopertat solul pe o distanță de aproximativ 30 metri folosind unelte specifice (lopată, cazma, târnăcop) și au încercat să scoată la suprafață o conductă metalică aflată în stare de conservare. Bărbații intenționau să transporte materialul feros cu un atelaj hipo pentru valorificare la un centru de colectare a materialelor feroase şi neferoase.

Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Adaugă un Comentariu

*