Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Furia PNL-istului Iulică Vladu, potolită de colegii de la centru cu un ciolănel!

DÂMBOVIŢA: Furia PNL-istului Iulică Vladu, potolită de colegii de la centru cu un ciolănel! 

iulian vladu

Liderul interimar al PNL Dâmboviţa, deputatul Cezar Preda, până mai ieri, se afla în cărţi pentru şefia Serviciului de Informaţii Externe. Unii spun că preşedintele Iohannis se mai gândeşte cu privire la persoana care va fi nominalizată. La ultimele întâlniri cu presa, şeful statului s-a ferit să invoce vreun prezumtiv nume.

Deocamdată, Cezar Preda activează în Comisia de Control SRI condusă de Adrian Ţuţuianu, preşedinte al PSD Dâmboviţa. Ascensiunea lui Preda ca şef al spionilor i-ar da satisfacţie şi lui Iulică Vladu, candidatul perdant de la alegerile parlamentare, care ar avansa pe funcţia de deputat.

Iulian Vladu, la întâlnirea reprezentanţilor Ligii Aleşilor Locali PNL din Dâmboviţa, desfăşurată luna trecută la Târgovişte, şi-a arătat pe faţă nemulţumirea faţă de eliminarea sa din fruntea listei de candidaţi pentru Camera Deputaţilor în favoarea lui Cezar Preda.
Ca să îi mai potolească supărarea şi intenţia de a da pe goarnă aranjamentele din partid, colegii de la centru l-au numit pe Vladu secretar general adjunct al PNL, iar noul ciocănel primit îl mulţumeşte. Este o portiţă spre mai departe…

Să fie un semn că Cezar Preda nu va mai fi neapărat numit director SIE, rămânând deputat şi preşedinte al filialei dâmboviţene, cel puţin până la alegerile din partid?

Adaugă un Comentariu

*