Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 31, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Fuziunea PMP-UNPR nu va fi o însumare matematică de membri!

DÂMBOVIŢA: Fuziunea PMP-UNPR nu va fi o însumare matematică de membri! 

pmp dambovita 1

Fuziune prin absorţie între PMP şi UNPR. După congresul din 20 iulie, conform votului în unanimitate exprimat de structurile de conducere ale celor două partide, pe scena politică va rămâne doar PMP, formaţiune sub a cărei siglă se vor regăsi şi actualii progresişti. Aceştia vor trebui să respecte statutul PMP

Potrivit Biroului de Comunicare al PMP Dâmboviţa, la nivel local urmează să se stabilească întâlniri cu noii colegi, pentru a se identifica exact situaţia UNPR Dâmboviţa. Conducerea interimară a PMP Dâmboviţa, numită după alegerile din 5 iunie, şi-a propus să nu repete greşelile din trecut, când au fost acceptate foarte uşor şi cu mult entuziasm transferurile din UNPR.

„În mod clar, vom realiza această fuziune respectând criteriile de integritate, moralitate, dar vom avea în vedere şi problemele cu legea cu care se confruntă unii dintre noii colegi. Dorim ca, prin noua formulă, să structurăm o echipa determinată şi dispusă la efort comun în vederea atingerii obiectivelor, nu doar o însumare matematică de membri”, se arată într-un comunicat al PMP Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*