Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Gabriel Boriga continuă lupta! Va candida ca independent pentru un nou mandat de primar al Târgoviştei

DÂMBOVIŢA: Gabriel Boriga continuă lupta! Va candida ca independent pentru un nou mandat de primar al Târgoviştei 

gabriel boriga

Evenimentele se succed cu repeziciune în municipiul Târgovişte. Aşa cum era de anticipat, prefectul Victor Sanda a emis ordinul de încetare a mandatului primarului Gabriel Boriga, ca urmare a hotărârii pronunţată de Curtea de Apel Ploieşti prin care edilul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

Practic, începând de astăzi, Gabriel Boriga nu mai este primar al Târgoviştei, dar, după cum a declarat în această seară, lupta nu s-a încheiat. Boriga este hotărât să meargă până la capăt pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care le-a demarat pentru binele târgoviştenilor.

„Astăzi, în ziua în care prefectul judeţului Dâmboviţa a semnat, la ordin politic, decizia suspendării mele din funcţie, vreau să-i asigur pe toţi târgoviştenii că nu abandonez lupta. Rămânem împreună să reconstruim Târgoviştea, aşa cum fac de şase ani încoace. Este o evoluţie pe care o aşteptam, având în vedere faptul că Victor Sanda şi Antonel Jîjîe au făcut toate manevrele posibile pentru a bloca proiectele oraşului.

Ani de zile, Prefectura a făcut tot posibilul ca Târgoviştea să nu beneficieze de investiţiile necesare. Nu voi înţelege niciodată invidia şi răutatea lui Victor Sanda şi a lui Antonel Jîjîe, dar vă spun că planul lor, pe termen lung, nu va reuşi. Niciuna din manevrele lui Victor Sanda şi ale lui Antonel Jîjîe nu m-au împiedicat să demarez proiectele pe care le-am început în Târgovişte.

Nici această manevră josnică nu mă va împiedica să duc la bun sfârşit toate proiectele pe care le-am început şi care vor transforma Târgoviştea într-un oraş european. Municipiul nostru se schimbă în bine. Vă garantez că voi duce la îndeplinire toate proiectele, indiferent de câte piedici vor încerca adversarii mei politici să-mi pună, indiferent de grupurile de interese din spatele semnatarilor ordinului de suspendare a mea din funcţie.

Absolut întâmplător, mâine se împlinesc şase ani de când am preluat mandatul de primar. Au fost şase ani în care am schimbat în bine Târgoviştea. Şase ani de succese, de realizări, de împliniri. Şase ani de muncă. Şase ani care au schimbat oraşul nostru. Mâine, o să atac în instanţă ordinul mârşav al Prefectului.

De asemenea, vă anunţ încă de acum, voi candida la alegerile care se vor organiza ca independent. Voi rămâne alături de Târgovişte şi de târgovişteni până în 2016″, a declarat Gabriel Boriga.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Gabriel Boriga continuă lupta! Va candida ca independent pentru un nou mandat de primar al Târgoviştei

  1. mihaela

    rusine Jijie, rusine Sanda.Voi ar trebui sa fiti da-ti jos, voi manjiti orasul cu manevrele voastre!
    RUSINEEEE

     

Adaugă un Comentariu

*