Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Gabriel Boriga devine vârful de lance al Asociaţiei „Împreună pentru Târgovişte”

DÂMBOVIŢA: Gabriel Boriga devine vârful de lance al Asociaţiei „Împreună pentru Târgovişte” 

gabi boriga asociatie

Astăzi, Gabriel Boriga a convocat presa la o întâlnire la sediul unei asociaţii până mai ieri obscure. Este clar, intenţia fostului edil este aceea ca, în calitate de membru al respectivului ONG, doritor de bine în Târgovişte, să se implice pentru materializarea unor proiecte care să înfrumuseţeze viaţa târgovişteanului, pe plan cultural, social şi, de ce nu, politic. Se ştie, Gabriel Boriga se pregăteşte pentru alegerile de primar care vor fi organizate în primăvara anului viitor. Aşa cum a spus, va candida ca independent, dar, până atunci, trebuie să se introducă în memoria colectivă prin fapte bune, prin vizibilitate şi implicare în viaţa cetăţii.

Asociaţia „Împreună pentru Târgovişte” funcţionează de mai multă vreme în oraşul nostru, dar s-a ocupat doar de mărunţişuri care să-i asigure respiraţia. Acum, este clar, Gabriel Boriga va reanima asociaţia şi o va transforma într-un nod de comunicare între el şi cetăţeni, într-o platformă a iniţiativei.

Boriga a spus că a decis să se înscrie în asociaţie ca simplu târgoviştean, iubitor de fapte bune. Timpul liber pe care îl are la dispoziţie, la care se adaugă dorinţa de a munci pentru Târgovişte, ideile şi proiectele pe care deja le-a conturat, sunt atuuri importante.

„Tot ce se va întâmpla aici va fi din dragoste, din voluntariat, din dorinţa de a face bine, din devotament pentru comunitate, pentru oraş. O să găsim nişte proiecte în care o să ne regăsim cu toţii. Faptele bune pentru Târgovişte trebuie să continue”, a declarat Gabriel Boriga.

De amintit că în Târgovişte acţionează şi Asociaţia „Împreună pentru Dâmboviţa”, care îl are ca principal vector de implicare pe Andrei Plumb, tânărul social-democrat fiind un alt potenţial candidat pentru postul de primar al municipiului Târgovişte.

asociatie impreuna pentru targoviste

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Gabriel Boriga devine vârful de lance al Asociaţiei „Împreună pentru Târgovişte”

  1. Tudor Stelica

    OF! CATA IPOCRIZIE.NU AI PIC DE RUSINE,PREFACUTULE,EU TE CUNOSC DESTUL DE BINE.ESTI UN INFRACTOR SI ACUM INCERCI SA DUCI IN EROARE CETATENII.TU TREBUIA ACUM SA FII IN PUSCARIE DACA NU ERAU JUDECATORII INDULGENTI.

     

Adaugă un Comentariu

*