Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Gala Voluntariatului Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară

DÂMBOVIŢA: Gala Voluntariatului Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară 

gala voluntariatului SNAC 1

Clubul Studenţilor din Târgovişte a găzduit, joi – 5 octombrie 2017, „Gala Voluntariatului Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară Dâmboviţa. Evenimentul, la care au participat cadrele didactice şi sute de copii şi adolescenţi din întreg judeţul, reprezentând cele 77 de şcoli care au finalizat activităţile de voluntariat în anul 2016-2017, a fost organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Dâmboviţa, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar, Casa Corpului Didactic, Teatrul Tony Bulandra şi Şcoala Gimnazială Specială.

Invitaţi de marcă ai manifestării cultural-artistice au fost Alexandru Oprea – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ion Sorin – inspector şcolar general, Cristina Stroe şi Gabriela Istrate – inspectori şcolari generali adjuncţi. Surpriza evenimentului a reprezentat-o prezenţa sopranei Felicia Filip.

Amfitrionul întâlnirii a fost profesoara Cristina Marin, director CJRAE şi coordonator judeţean SNAC, care i-a îndemnat pe copii să mizeze pe prietenie, colectivitate şi să ducă mai departe ştafeta voluntariatului prin experienţa acumulată.

Elevi de la Şcoala Scheiu de Jos

Elevi de la Şcoala Scheiu de Jos

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, i-a felicitat pe participanţi pentru faptul că au ales această misiune extrem de dificilă, aceea de a clădi caractere şi a asigura viitorul nostru de mâine.

„Vă felicit că vă răpiţi din timpul dumneavoastră şi vă dăruiţi acestei activităţi minunate care se cheamă voluntariat.Vă îndemn să credeţi în ceea ce faceţi. Faptul că aţi aderat la această activitate dovedeşte că vă pasă de cei de lângă dumneavoastră, că doriţi să oferiţi din puţinul şi din bunăvoinţa voastră şi altora”, a spus Alexandru Oprea.

Au mai adresat participanţilor la gală felicitări şi cuvinte de încurajare pentru activitatăţile viitoare inspectorul Şcolar general Sorin Ion şi soprana Felicia Filip.

Gala a continuat cu un program artistic susţinut de solişti, dansatori şi grupuri artistice ale mai multor unităţi de învăţământ din judeţ – Târgovişte, Măneşti, Teleşti (Scheiu de Jos) etc. şi cu înmânarea diplomelor de recunoaştere a activităţii de voluntariat desfăşurată în anul şcolar 2016-2017.

Adaugă un Comentariu

*