Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Garajele insalubre din Micro III au fost înlocuite cu o parcare modernă

DÂMBOVIŢA: Garajele insalubre din Micro III au fost înlocuite cu o parcare modernă 

parcare micro III 2

Campania de eliminare a garajelor din tablă şi a tuturor magherniţelor de prin cartierele târgoviştene continuă. Astăzi, edilul interimar Cristian Stan, viceprimarul Cosmin Bozieru şi mai mulţi directori din cadrul Primăriei au inaugurat parcarea din microraionul 3, strada Preot Toma Georgescu, o zonă care arăta dizgraţios, insalubru, departe de ceea ce se cheamă civilizaţie europeană.

„Este o parcare de 3.800 mp asfaltaţi. Avem 1.200 mp de spaţiu verde, gazon, în jur de 900 ml de borduri şi 500 mp de pavele. Am montat 16 bănci şi s-a amenajat un mic loc de joacă pentru copii”, a precizat Cristian Stan.

Administraţia publică locală, prin Municipal Construct SA, societate subordonată Primăriei, a reuşit să demoleze câteva zeci de garaje şi să construiască, modern, în ton cu vremurile pe care le trăim, peste 100 de locuri de parcare. Investiţia s-a ridicat la aproximativ 600.000 de lei, fonduri asigurate de la bugetul local. Iluminatul public în parcarea cu aspect de parc se asigură prin lămpi pe led.

Primarul Cristian Stan este mulţumit de această realizare, ca de altfel şi locuitorii din zonă, şi afirmă foarte hotărât că programul de modernizare a municipiului Târgovişte continuă. Următoarea parcare ce se va moderniza, prin renunţare la garaje, se găseşte în Micro VI, în spatele blocului de lângă Tipografie.

parcare micro III 1 parcare micro III 3 parcare micro III 4

Adaugă un Comentariu

*