Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Gata, aleşii nu mai pot migra fără să-şi piardă mandatul! Primarii din Vlădeni şi Butimanu, refuzaţi de PSD!

DÂMBOVIŢA: Gata, aleşii nu mai pot migra fără să-şi piardă mandatul! Primarii din Vlădeni şi Butimanu, refuzaţi de PSD! 

intalnire primari

Pe taraba politică din Dâmboviţa se produc continuu modificări. Apar sortimente curioase, culese toamna şi plasate cu interes în oalele de partid.

Aflăm pe surse că generalul de la Butimanu, Marin Dragnea, a bătut palma cu UNPR. La fel ar fi procedat şi edilul de la Gura Foii, Marian Iosif. Rămâne de văzut dacă gestul UNPR-iştilor de a-i primi în partid nu-l va supăra pe Adrian Ţuţuianu care nu a avut relaţii tocmai cordiale cu cei doi primari.

Marin Dragnea, primar Butimanu (Foto: evz.ro)

Marin Dragnea, primar Butimanu (Foto: evz.ro)

Se pare că Marin Dragnea ar fi dorit să intre în rândurile PSD, dar a pus condiţia de a deveni şi preşedintele organizaţiei social-democrate din Butimanu, lucru pe care nu l-a acceptat Ţuţuianu, care îl are acolo ca om de bază pe viceprimarul Gabriel Olteanu. PSD l-a mai refuzat şi pe primarul de la Vlădeni – Marin Călin. Termenul care le permitea aleşilor să migreze către un alt partid politic fără să-şi piardă mandatul s-a încheiat ieri, 16 octombrie.

„Au venit alături de mine 23 de primari din PDL şi peste 185 de consilieri locali şi judeţeni. Am întărit echipa, ne consolidăm ca structură politică şi nu am niciun fel de teamă legat de rezultatul alegerilor prezidenţiale”, a spus Adrian Ţuţuianu – preşedintele PSD Dâmboviţa.

În Consiliul Local Municipal Târgovişte, ordonanţa privind migraţia politică a produs următoarele permutări: Cătălin Rădulescu (PC) şi Andrei Păunescu (PPDD) au trecut la PSD, iar Ion Dobândă (PPDD) s-a declarat independent.

Adaugă un Comentariu

*