Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Gata cu restricţiile de apă la Doiceşti! Staţia de repompare a fost pusă în funcţiune

DÂMBOVIŢA: Gata cu restricţiile de apă la Doiceşti! Staţia de repompare a fost pusă în funcţiune 

doicesti 1

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu şi preşedintele Administraţiei Fondului de Mediu – Adrian Gearâp au mers, în ziua de 8 mai, la Doiceşti pentru a inaugura staţia de repompare ce va deservi comuna. Investiţia, absolut necesară pentru locuitorii Doiceştiului, s-a ridicat la şase milioane de lei. 75% finanţare de la Fondul de Mediu şi 25% de la bugetul local. Lungimea conductei de aducţiune este de 6,1 km şi porneşte de la staţia de apă Viforâta-Aninoasa, apa fiind furnizată de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa. Reţeaua de distribuţie a apei în comună măsoară peste 15 km.

„În zilele următoare vom realiza probele de presiune, urmează igienizarea conductei, iar în maxim o lună de zile, vom începe branşările gospodăriilor. Vreau să mulţumesc în primul rând domnului preşedinte al Fondului de Mediu pentru că a fost alături de noi şi ne-a aprobat investiţia, domnului preşedinte Adrian Ţuţuianu pentru că ne-a ajutat, ne-a orientat aşa cum trebuie, astfel încât să ducem lucrările la capăt”, a spus primarul Mircea Ismail. 

Preşedintele Administraţiei Fondului de Mediu, Adrian Gearâp, a felicitat autorităţile locale şi judeţene pentru implicare, pentru faptul că în judeţul Dâmboviţa o serie de proiecte menite să aducă civilizaţie s-au realizat ori sunt în curs de execuţie.

„Este un semn al normalităţii. În Dâmboviţa mai avem opt proiecte în derulare şi îmi doresc din tot sufletul să ajung să le inaugurăm”, a declarat Adrian Gearâp.

Adrian Ţuţuianu a vorbit despre obiectivele realizate în ultimii ani la Doiceşti. Sediu nou de primărie, casă de cultură, blocuri reabilitate în colonie.

„Avem o asociere între Consiliul Local şi Consiliul Judeţean prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală pentru modernizatrea străzii Constantin Brâncoveanu pe circa 1,3 km. Sunt lucruri concrete, lucruri care arată că România se mişcă, că în Dâmboviţa se realizează investiţii importante”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

doicesti 2

Adaugă un Comentariu

*