Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: În goană după bani, primarul de la Butimanu a sfârşit în cătuşe!

DÂMBOVIŢA: În goană după bani, primarul de la Butimanu a sfârşit în cătuşe! 

Marin Dragnea, primar Butimanu (Foto: evz.ro)

UPDATE: Primarul comunei Butimanu, Marin Dragnea, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Celelalte cinci persoane cercetate în acest dosar au fost puse sub control la domiciliu – 3 şi sub control judiciar – 2. 

Primarii dâmbovieni nu pot fi tocmai fericiţi când aud că un coleg de-al lor, ales pentru a reprezenta obştea cum se cuvine, pentru a schimba viaţa oamenilor în bine, este pus, a fost pus, de fapt, pe căpătuială.

Marin Dragnea, edilul de la Butimanu, se vede treaba era jupân în casă din moment ce nimeni nu sufla în faţa lui şi angajaţii cu răspundere, numim aici contabili şi casieri, acţionau după metehnele şefului. Dragnea, prin abuzul săvârşit, a lăsat să se înţeleagă că banul public poate fi îndreptat încotro vrea el, spre buzunarele personale sau conturile apropiaţilor.

Poliţiştii au intrat pe fir, i-au documentat activitatea infracţională şi, aseară, a fost reţinut împreună cu subordonaţii şi doi administratori de firme pentru abuz în serviciu, delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. O nimica toată, aproape 9 miliarde de lei vechi viraţi în contul unor firme aşa, pe degeaba, fără să existe nicio acoperire legală.

„Generalul”, fost maior la Interne, se credea, de fapt, împărat. Cel mai prosper om din zonă. Pe declaraţia de avere este aglomeraţie mare la case, terenuri, bunuri şi bani. Probabil era convins că nimeni nu o să-i deranjeze viaţa în feuda sa.

Potrivit surselor noastre, Dragnea a avut înregistrate la unităţile din cadrul IPJ Dâmboviţa 19 dosare penale. Mai toate au fost în lucru la Serviciul de Investigare a Fraudelor după care şi-au urmat cursul firesc, la Parchet, unde au fost soluţionate cu NUP.

Mai nou, de la PDL Marin Dragnea a trecut la UNPR. Să fie mai liniştit. Primarul de la Butimanu şi complicii săi au fost duşi în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Se pare că pronunţarea va fi dată în această seară, în jurul orei 22:00. Vom reveni.

Adaugă un Comentariu

*