Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Gogomănie a la Vladu! Liderul PDL o dă înainte cu şantajul şi atunci când nu e cazul!

DÂMBOVIŢA: Gogomănie a la Vladu! Liderul PDL o dă înainte cu şantajul şi atunci când nu e cazul! 

iulian vladu

Iulian Vladu, preşedintele PDL Dâmbovia şi copreşedinte ACL, dovedeşte pe zi ce trece că este departe de materia care se cheamă politică sau vrea doar să manipuleze presa prin introducerea în discurs a unor idei şi teorii neroade.

La ultima întâlnire cu jurnaliştii, fiind întrebat de ce a părăsit consilierul judeţean Claudiu Popescu PDL-ul, liderul democrat-liberalilor, care nu a fost capabil să-şi ţină primarii în ogradă, a declarat, jovial, că alesul găeştean a fost şantajat cu funcţia de director la AFIR.

Curată gogomănie a la Vladu! Cum să susţii o asemenea inepţie şi să o arunci sub formă de declaraţie politică!Păi ce, Claudiu Popescu era vreun fripturist, care murea de foame dacă pierdea postul de director. Ştie toată lumea că învârte afaceri prospere pe la Găeşti. Nu este tocmai un politician sărăntoc.

Gestul lui Iulică Vladu de a arunca tot soiul de petarde cu miros puturos nu face deloc bine partidului aflat în Dâmboviţa în cădere liberă. Vladu s-a obişnuit să ascundă gunoiul sub preşul de la uşa de intrare în sediu. Cu asemenea metode umile nu ai cum să mai lupţi cu mamutul PSD. Poate doar să aştepţi o minune!

Adaugă un Comentariu

*