Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Grădiniţă nouă pentru copiii din Râncaciov

DÂMBOVIŢA: Grădiniţă nouă pentru copiii din Râncaciov 

gradinita-rancaciov-1

Autorităţile locale de la Dragomireşti înregistrează o suită de realizări notabile pe tărâmul investiţiilor în infrastructura socio-educativă, culturală şi sportivă. După ce, în urmă cu câteva săptămâni, a fost inaugurată şcoala gimnazială de la Decindeni care a fost extinsă, modernizată şi dotată la standarde europene, astăzi, a fost deschisă grădiniţa din Râncaciov, edificiu construit de la zero prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

gradinita-rancaciov-2

Proiectul a fost introdus la finanţare pe vremea Guvernului Victor Ponta. Valoarea totală a lucrărilor a fost de 646.350 de lei. Grădiniţa, în care vor deprinde tainele educaţiei 70 de micuţi, dispune de trei săli de clasă spaţioase, decorate cu gust, sală de mese şi grupuri sanitare.

gradinita-rancaciov-3La tăierea panglicii inaugurale, alături de priamrul Dragoş Vlădulescu, s-au aflat: Adrian Ţuţuianu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea – vicepreşedinte CJ, Gabriela Istrate – inspector şcolar general adjunct şi Oana Vlăducă – consilier municipal PSD. Nu au lipsit de la eveniment cadrele didactice din comună, cetăţeni din Râncaciov, şi, bineînţeles, beneficiarii unităţii de învăţământ preşcolar, copiii din localitate.

Adaugă un Comentariu

*