Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Grădiniţă reabilitată şi modernizată la Bezdead

DÂMBOVIŢA: Grădiniţă reabilitată şi modernizată la Bezdead 

gradinita bezdead 1

Astăzi, a fost inaugurată Grădiniţa nr. 2 Bezdead, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu, a inspectorului şcolar general – Sorin Ion, a consilierului judeţean Cornelius Ştefan, a cadrelor didactice, părinţilor şi copiilor. Instituţia de învăţământ preşcolar a trecut prin ample lucrări de extindere, consolidare şi reabilitare. Investiţia s-a ridicat la 603.644 de lei, finanţarea fiind asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

gradinita bezdead 3

Teodora Anghelescu, primarul comunei Bezdead, a declarat că deschiderea modernului aşezământ de educaţie face parte din normalitate, din firescul unei comunităţi civilizate. Copiii din localitate aveau nevoie de facilităţi ca şi cei de la oraş, grupuri sanitare în interior, încălzire centrală, săli spaţioase, luminoase şi dotate cu mobilier adecvat. Primăriţa a mulţumit conducerii CJ pentru sprijinul acordat în materializarea acestui proiect.

Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean, a spus celor prezenţi că, în timpul mandatului său, a încercat să nu împartă judeţul în funcţie de apartenenţa politică a edililor şi să sprijine toate proiectele şi iniţiativele de dezvoltare locală. Bezdeadul, condus de o primăriţă de la PNL, reprezintă un astfel de exemplu de colaborare, unde culoarea politică nu a contat.

gradinita bezdead 2

Adaugă un Comentariu

*