Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Gunoaiele năpădesc Bucegii! Supercom a uitat să-şi facă datoria… din contract

DÂMBOVIŢA: Gunoaiele năpădesc Bucegii! Supercom a uitat să-şi facă datoria… din contract 

Gunoaie pe drumul spre Hotel Peştera, cea mai căutată locaţie din Bucegi

Spectacol degradant pentru iubitorii muntelui care au mers în aceste zile în zona Padina-Peştera! În Parcul Natural Bucegi s-au adunat mormane de gunoaie, după ce Supercom SA a uitat să mai urce la munte ca să golească pubelele.

„Este ceva de nedescris. Ne facem de râs. Aici, în inima muntelui, să avem grămezi de gunoaie. Cei de la Supercom au întârziat nepermis cu ridicarea deşeurilor menajere. Prin urmare, nu are rost să ne mai mirăm de ce coboară ursul. Păi, uite, simte miros de resturi de mâncare”, ne-a declarat un cabanier.

Fenomenul este întâlnit şi în Târgovişte. Aproape în toate cartierele, numărul pubelelor a fost înjumătăţit, ceea ce face ca duminica gunoaiele să dea pe afară. Nu mai vorbim de faptul că în foarte multe locuri, unde oamenii erau obişnuiţi să ducă deşeurile menajere, containerele au dispărut cu totul. Şi ca să fie imaginea completă, hoţii şi-au făcut şi ei de cap şi au furat gardurile împrejmuitoare, aşa că vântul împrăştie gunoaiele pe zeci de metri.

Târgovişte

Târgovişte

Bucegi

Bucegi

Adaugă un Comentariu

*