Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 17, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Hai la teatru! Spectacole de excepţie la „Tony Bulandra”, în ultimele zile de ianuarie

DÂMBOVIŢA: Hai la teatru! Spectacole de excepţie la „Tony Bulandra”, în ultimele zile de ianuarie 

SdS Poster A3

Teatrul Tony Bulandra v-a pregătit două spectacole puternice pentru această ultimă săptămână a primei luni din an.

Joi 29 Ianuarie și Sâmbătă 31 Ianuarie, la orele 19:00, în Sala Studio a teatrului vor avea loc avanpremiera și respectiv premiera spectacolului „Stofă de Star”, pe un text de Mattias Andersson, în traducerea lui Carmen Vioreanu. Piesa „Stars Wanted” a autorului suedez este un text contemporan despre contemporaneitate, o punere în scenă a viselor și aspirațiilor unei generații debusolate.
Spectacolul „Stofă de Star” abordează această temă într-o cheie comică, cu accente de absurd; în fond, echilibrul dintre aceste două forțe a fost mereu unul spectaculos. Într-un spațiu strâmt, neobișnuit, se întâlnesc patru personalități puternice, patru indivizi hotărâți să câștige. Ce să câștige, nu știu. Pe cine să impresioneze, nu știu. Nu știu aproape nimic, dar se străduiesc să afle. Veniți la Sala Studio a Teatrului Tony Bulandra, să vedem împreună ce vor descoperi.
Regia: Mircea LASLO; Scenografia: Miruna DUNU; Costumele: Miruna DUNU și Maria NICOLA; Light design: Oana CAIBĂR; Sound design: Andrei MIHAI
Distribuție: Radu CÂMPEAN, Ilie GHERGU, Maria NICOLA, Mircea SILAGHI

Vineri, 30 Ianuarie, la ora 19:00, în Sala Mare, „MacBeth” revine la Târgoviște. În regia lui Răzvan Mureșan, acest celebru text Shakespearian capătă valențe expresioniste, devine o colosală oglindă plasată în fața marasmului politic și moral contemporan (cum de fapt a fost, fără îndoială și intenția lui Shakespeare). Cu o distribuție de excepție și cu o atmosferă tensionată, severă, „MacBeth” este un spectacol de referință din stagiunea 2014/2015, și vă invităm să-l savurați pe deplin. (De altfel, publicul nu a suferit niciodată din pricina celebrului „blestem” care planează asupra „Tragediei Scoțiene”.)
Un spectacol de: Răzvan MUREȘAN; Muzica: George PUIU
Distribuție: Ionuț CARAS, Alexandra CARAS, Corneliu JIPA, Ionuț CONSTANTINESCU, Dan CLUCINSCHI, Sebastian MARINA, Lana MOSCALIUC, Daniel VIȘAN, Cristian GROSU, Cristian OLARU, Rareș LUCACI, Ilie GHERGU, Costin BUTĂROIU, Cătălin MAREȘ, Radu IORDACHE, Ida BUTĂROIU.

Adaugă un Comentariu

*