Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 10, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Hoţii au răscolit după bani în Primăria Dobra. UPDATE

DÂMBOVIŢA: Hoţii au răscolit după bani în Primăria Dobra. UPDATE 

Gheorghe Nica, primar Dobra

A trecut ceva vreme de când în judeţul Dâmboviţa nu au mai fost sparte sedii de primării. Ultimele, la Ciocăneşti şi la Cojasca. Atunci, hoţii au fugit cu casele de bani. Nu am auzit să fii fost prinşi până acum.

Azi noapte, tâlharii au mai dat iama într-un sediu al administraţiei publice locale, la Dobra. Femeia de serviciu, când a venit la primărie cu gând să se apuce de treabă, a dat de uşile sparte, iar în interior totul de-a valma.

„Ne-au făcut prăpăd, au dat totul peste cap. Dosare împrăştiate, sertare sparte, dulapuri. Probabil că au căutat bani. Altceva nu pare să fii dispărut”, ne-a spus Gheorghe Nica – primarul localităţii, care, la ora 11:00, încă şedea pe la poartă cu restul personalului, aşteptând să-şi termine treaba criminaliştii.

A fost adus şi un câine de luat urma, care a adulmecat până aproape de podul de la Finta. De menţionat că sediul primăriei nu avea paznic, darămite sistem video de monitorizare. Primarul ne-adeclarat că de-abia cu o săptămână în urmă pusese pe uşa primăriei un anunţ. ASr fi vrut să angajeze paznic mai de mult, însă posturile au fost blocate.

primaria dobra 1

Adaugă un Comentariu

*