Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 9, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Iată care sunt drumurile pentru care nu există contracte de deszăpezire!

DÂMBOVIŢA: Iată care sunt drumurile pentru care nu există contracte de deszăpezire! 

utilaje-deszapezire-1

Autorităţile dâmboviţene s-au pregătit pentru eventualele căderi masive de zăpadă care ar putea perturba circulaţia rutieră pe drumurile judeţene. SC Lucrări Drumuri şi Poduri deţine în parcul auto utilaje menite să intervină rapid pentru a curăţa şoselele din Dâmboviţa, la care se adaugă mijloacele de care dispun societăţile private care au încheiat contracte de deszăpezire în anumite zone ale judeţului.

CITEŞTE ŞI: Nu există contracte de deszăpezire pentru drumurile naţionale din Dâmboviţa

Momentan, au rămas descoperite drumurile din zonele Dobra-Cornăţelu-Crevedia, Titu-Corbii Mari şi Lunguleţu-Răcari. Vor fi derulate în continuare proceduri de achiziţie pentru preluarea acestei activităţi de iarnă. În cazul în care nu se vor găsi firme interesate de executarea activităţii de deszăpezire, pe respectivele tronsoane de drum vor acţiona echipajele LDP.

În ultima perioadă, societatea condusă de Cristian Avanu a mai achiziţionat, în sistem second hand, un autovehicul multifuncţional marca Mercedez, tip unimog, plus accesoriile necesare, freză pentru zăpadă, sărăriţă, plug, freză tăiat vegetaţie, perie frontală cu rezervor, două autobasculante şi un buldoexcavator.

Adaugă un Comentariu

*