Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 23, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Iată cum le fură Compania de Apă clienţilor reducerea de TVA!

DÂMBOVIŢA: Iată cum le fură Compania de Apă clienţilor reducerea de TVA! 

FOTO ARHIVĂ

Dâmboviţenii nu vor plăti mai puţin pentru apă şi canalizare, urmare reducerii TVA de la 24% la 20%! Decizia a fost adoptată de, onor, cei pe care oamenii i-au ales să le reprezinte interesele, respectiv primarii, în şedinţa Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apă Dâmboviţa” din 22 decembrie 2015. Asta, ca să fie judeţul mai cu moţ la nivel de ţară, din moment ce alţii au anunţat scăderi de preţ!

Urmare discuţiilor purtate în spatele uşilor închise, departe de ochii presei, ai noştri înscăunaţi au hotărât să majoreze tariful la apă şi canalizare cu direfenţa câştigată din reducerea TVA. Cu alte cuvinte, vom plăti în continuare acelaşi preţ! Pe acelaşi principiu, puteau şi marile lanţuri de magazine să procedeze la fel, nu-i aşa? Acum, este însă prea târziu. Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa ar putea să ceară drepturi de autor pentru o aşa măsură de a ne fura pe faţă!

tarif apa

0 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Iată cum le fură Compania de Apă clienţilor reducerea de TVA!

  1. moshu49

    și acum, la cca 100 de zile pînă se dezlănțuie campania pentru locale să-i văz io pe unde vor scoate cămeșa.
    că decît să ceară restructurare-eficientizare operatorului s-au lipit căpușele astea tot de buzunarul meu, și-au tăiat craca!
    nu-i așa că sîntem tratați drept niște idioți? :(

     

Adaugă un Comentariu

*