Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Încep răzbunările în PNL! Grozavu îi vrea afară pe Cristache, Iacob şi Bădău

DÂMBOVIŢA: Încep răzbunările în PNL! Grozavu îi vrea afară pe Cristache, Iacob şi Bădău 

cristache-iacob-badau

După ce şi-au văzut sacii în căruţă, urcaţi bineînţeles de alţii, că în judeţ au avut rezultate catastrofale, liberalii dâmboviţeni s-au gândit că trebuie să continue acţiunea de eliminare din partid a celor care au făcut echipă cu Mihai Volintiru şi care au făcut vizibil partidul într-o perioadă destul de incertă.

Se pare că vicepreşedintelui Consiliului Judeţean – Gabriel Grozavu nu îi convine să mai fie ţinuţi în organizaţie acei membri care nu au cântat după muzica lui şi i-a şoptit lui Orban dorinţa sa.

Cei care ar putea fi obligaţi să părăsească în scurt timp PNL Dâmboviţa sunt: Gabriel Cristache, fost preşedinte al organizaţiei Târgovişte; avocatul Ciprian Iacob, fost preşedinte al PNL Pucioasa, şi primarul oraşului Pucioasa – Dănuţ Bădău.

„Nu ştiu care sunt motivele pentru care se cere excluderea mea din partid. Nu mai deţin nicio funcţie. Sunt un membru simplu. Nimeni din noua conducere nu m-a chemat să stăm de vorbă. Mi-am plătit cotizaţia pe un an de zile în avans. Orice excludere, trebuie să aibă o motivaţie clară”, ne-a declarat Gabriel Cristache.

Adaugă un Comentariu

*