Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Începe capturarea câinilor de pe străzile din Pucioasa!

DÂMBOVIŢA: Începe capturarea câinilor de pe străzile din Pucioasa! 

costi-ana-primar-pucioasa

Constantin Ana, primarul Pucioasei, continuă bătălia pentru schimbarea în bine a oraşului, asumată în campania electorală pentru alegerile locale din iunie 2016. Următorul punct pe care se pregăteşte să-l marcheze edilul este cel legat de câinii comunitari care bântuie nestingheriţi pe străzi, împietând imaginea staţiunii şi aşa ştearsă prin neimplicare de ani buni a autorităţilor locale.

Consiliul Local Pucioasa a adoptat, în şedinţa din luna ianuarie 2017, o hotărâre privind contractarea serviciilor de prindere, transport și gestionare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public al orașului. Se va ocupa de aceste activităţi, care vor demara luni – 20 februarie, o societate specializată din Boldeşti-Scăieni, judeţul Prahova.

„Îi anunţ pe cetăţenii Pucioasei care deţin animale în gospodării, că vor trebui să găsească o soluţie, să nu le mai dea drumul pe străzi. S-ar putea să fim nevoiţi să ridicăm câinii care circulă neînsoţiţi de aparţinători şi să îi ducem la adăpostul specializat”, a precizat Constantin Ana – primarul oraşului Pucioasa.

Edilul se declară a fi iubitor de animale, dar doreşte ca siguranţa, liniştea şi confortul cetăţenilor să nu fie umbrite de câinii comunitari care trăiesc în număr mare (aproximativ 500) pe străzile Pucioasei. Primarul Constantin Ana îi invită pe cei care doresc să adopte câini (asociaţii şi persoane fizice) din Pucioasa să contacteze administraţia publică locală.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Începe capturarea câinilor de pe străzile din Pucioasa!

  1. lozan claudia

    Nu omorati cainii,au fost si ei ai cuiva care a ramas fara bani,a murit,sau a pierdut casa!Ajutati-i ,faceti-va un bine si de asemenea lor!Nu fiti cruzi,la ce bun?Suferinta aduce suferinta ,e doar o chestiune de timp!

     
  2. Geo

    Asa……si ?!Daca i prindeti si omorati ,nu se mai inmultesc ?Nu mai arunca taranul puii fatati in curte ?Asta numiti voi schimbare in bine ?Da de sterilizarea obligatorie si amenzi pr cei care nu sterilizeaza si abandoneaza,ati auzit ???Asta e nivelul vostru de civilizatie si cultura ,crima ??? Ciuma sa va manance !

     

Adaugă un Comentariu

*