Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIȚA: A început distribuția pachetelor alimentare de la Uniunea Europeană!

DÂMBOVIȚA: A început distribuția pachetelor alimentare de la Uniunea Europeană! 

ajutoare alimentare

Ajutoarele alimentare constând în făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve din carne de porc, conserve din carne de vită în suc propriu și conserve cu pateu de ficat se distribuie anul acesta în baza cupoanelor individuale, care au ajuns deja la beneficiari.

Potrivit Instituției Prefectului, în județul Dâmbovița, numărul cupoanelor este de 74.149, care sunt valabile pentru ridicarea alimentelor aferente anului 2014. Pe baza unui cupon, se vor primi două pachete cu alimente. Conform graficului stabilit de firma furnizoare cu primăriile, până la 31 decembrie, se vor distribui 109.986 pachete, ceea ce înseamnă că mai mult de jumătate dintre beneficiari își vor ridica ajutoarele alimentare europene anul acesta.

Persoanele care nu au primit cupoanele nominale, dar se încadrează în grupul țintă definit de HG 799/2014, vor fi înscrise pe liste suplimentare. Distribuirea ajutoarelor pe bază de liste suplimentare se va face după acoperirea cererilor beneficiarilor de cupoane şi a celor care apar în lista nominală cu cei îndreptăţiţi să primească astfel de cupoane dar nu le-au ridicat.

Adaugă un Comentariu

*