Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Indicatoare rutiere de mizerie!

DÂMBOVIŢA: Indicatoare rutiere de mizerie! 

DN 71

Este de notorietate faptul că segmentele de drumuri naţionale ce străbat judeţul Dâmboviţa arată dezastros. În ultimii ani, şoselele din judeţul nostru au fost pe alocuri peticite, iar multe poduri stau să pice. Ce să mai vorbim de indicatoare ca lumea, de stâlpişori reflectorizanţi, parapeţi, marcaje vizibile pe timp de noapte! Totul arată ca de coşmar.

Pe DN71, de la ieşire din Târgovişte şi până la Doiceşti, mergi pe şosea ca pe calea ferată. În partea de nord, drumul este denivelat, iar alunecările de teren, neconsolidate de pe vremea lui Ceauşescu, pun în pericol circulaţia rutieră.

Apropo, domnilor de la Compania de Drumuri, daţi jos mizeria de indicator pus deasupra DN71, la ieşirea din Târgovişte spre Aninoasa. Nu vă face cinste. Râde lumea de noi când vede ruginătura pe care nu se mai înţelege de multă vreme ce scrie! Faceţi un deserviciu acestui judeţ prin oribilul indicator.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Indicatoare rutiere de mizerie!

  1. Dinut

    toate drumurile si podurile din dambovita sant ca dupa bombardament , iar tutuianu a plecat si a venit un alt EXTRATERESTRU ,,,, CE NEFACEM OAMENI BUNI !!!!! ????

     

Adaugă un Comentariu

*