Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 16, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Compania de Apă a rămas fără autorizaţie pentru instalaţia de la Aninoasa

DÂMBOVIŢA: Compania de Apă a rămas fără autorizaţie pentru instalaţia de la Aninoasa 

apa aninoasa

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a retras autorizaţia de funcţionare pentru obiectivul „Instalaţie de alimentare cu apă potabilă” din comuna Aninoasa.

S-a luat această decizie ca urmare a faptului că din cele 10 probe prelevate pe 26 martie, două au ieşit neconforme în ceea ce priveşte parametrii microbiologici.

„DSP Dambovita mentine restrictia utilizarii apei in scop potabil, iar apa din retea, la acest moment considerata apa bruta, va putea fi utilizata doar la grupurile sanitare”, se arată într-un comunicat al DSP Dâmboviţa.

Numarul total al prezentarilor la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste si medici de familie se ridica la 126 de persoane, din care 16 pacienti internati.

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, prin directorul interimar Ninel Cimpoacă, numit de Consiliul de Administraţie ca urmare a demisiei lui Dorin Staicu, interzice cetăţenilor din comuna Aninoasei să consume apă din reţeaua publică până când nu va fi definitivată acţiunea de igienizare. Oamenii vor primi apă plată. 

Adaugă un Comentariu

*